Europa Conference League

Κράτησε την μπάλα του τελικού ως ενθύμιο ο Συλαϊδόπουλος!

«Μεθυσμένος» από την επιτυχία του Ολυμπιακού σε Youth League και Conference , ο βοηθός του Μεντιλίμπαρ και πρώην προπονητής της Κ19, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, κράτησε ως ενθύμιο την μπάλα του τελικού!

Έχουν περάσει σχεδόν δυο ημέρες από την ιστορική κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό, ο οποίος πήρε το τρόπαιο επικρατώντας 1-0 στην OPAP Arena της Φιορεντίνα, φέρνοντας το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στη χώρα μας.

Ο Πειραιάς «κάηκε» για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ ο οποίος ωστόσο δεν ήταν ο μοναδικός που είχε εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις. Φυσικά ο έτερος ο οποίος είχε πανηγυρίσει ξανά έναν ευρωπαϊκό τίτλο, ήταν ο βοηθός του Βάσκου τεχνικού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ο οποίος κατέκτησε με την Κ19 το UEFA Youth League ως πρώτος προπονητής της ομάδας.

Από την ημέρα που ο έμπειρος Ισπανός ανέλαβε τον Ολυμπιακό, ο Συλαϊδόπουλος έγινε μέλος του τεχνικού επιτελείου και φυσικά έζησε και αυτός τη μεγάλη επιτυχία και τη γιορτή που έλαβε χώρα στο Δημοτικό θέατρο του Πειραιά παρουσία χιλιάδων οπαδών της ομάδας.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το «ΦΩΣ των Σπορ» ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μετά το τέλος του ιστορικού τελικού, κράτησε ως ενθύμιο μια από τις μπάλες της αναμέτρησης, προκειμένου να θυμάται με την πρώτη ευκαιρία, τη μυθική χρονιά που ολοκληρώθηκε!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x